Ajánlattételi felhívás (625 hrsz) fakitermelés

Hirdetmény

Hirdetmény: ajánlattételi felhívás fakitermelés_hrsz 625

Iktatószám: II/269-1/2024
Tárgy: ajánlattételi felhívás fakitermelésre

 AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Újkér Község Önkormányzatának Képviselő-testület pályázatot hirdet az Újkér belterület 625 helyrajzi számú ingatlanon 2024. évben fakitermelési feladatok elvégzésére.

Helyszín: újkéri 625 helyrajzi számú ingatlan

Időszak: 2024. évi fakitermelési szezon (mindösszesen vágható kb.  4 m3 faanyag)
Amennyiben Ön Újkér Község Önkormányzatánál részt kíván venni a fakitermelési munkák 2024. évi végrehajtásában, adja be pályázatát.

A fakitermelési feladatok az újkéri 625 hrsz terület gyérítésére vonatkoznak, mely kapcsán a munkadíj tekintetében az előzetesen megjelölt és kivágott fák kerülnek átadásra a sikeres pályázó részére, külön munkadíj, illetve vállalkozói díj nem kerül kifizetésre. A fakitermelés keretében a sikeres pályázó kötelessége és költsége a kitermelt fák gallyainak eltakarítása is, illetve a kitermelt fák saját részére történő elszállítása is.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell a meghatározott fakitermelési feladathoz kapcsolódó vállalni kívánt mennyiségeket m3-ben.

Az ajánlat kialakítása során vegye figyelembe, hogy megrendelő vállalkozói díjat, munkadíjat nem fizet, csak a kitermelt fa kerül a pályázó tulajdonába.

Az ajánlatokat személyesen, vagy e-mailben az alábbi címre kell megküldeni:

 legkésőbb 2024. április 12-ig.

A borítékon kérem feltüntetni: „PÁLYÁZAT FAKITERMELÉS 2024 – újkéri 625 helyrajzi számú ingatlan” címszót nyomtatott betűkkel.

A pályázat elbírálásának legkésőbb ideje: 2024. május 6.
Jelen pályázat a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget!

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben telefonon Sulyok Balázs József polgármester kereshető a +36 30 411 9385 telefonszámon.

Újkér, 2024. március 22.

Sulyok Balázs József s.k.
polgármester